Om os

Velkommen til www.Orange-Plys.dk, www.orangedesign.dk & Teddyshop.dk

Vi har været vidt omkring med bamsefirmaet Orange Plys, som vi startede i april 2001. Vi har været på mange messer i Danmark, Sverige, Tyskland og England. Gitte har været dommer ved Teddy Bear Total i Münster i Tyskland. Konkurrencen "Golden George" er en international konkurrence, med deltagere fra mere end 25 lande. Gitte har selv vundet statuetten fire gange. To af dem som Public Choice! 

Fra 2016-2020 har vi designet, indrettet og været ansatte på Teddy Bear Art Museum i Billund, hvor Orange Plys's varer indgår i museumsbutikken. I efteråret 2019 blev museets webshop nedlagt, og det blev vore stillinger også i foråret 2020, så hvad gør vi nu med bamseinteressen?

 

Vi har lavet vores www.orange-plys.dk webshop igen. Denne nye webshop er brugervenlig og overskuelig og vi sælger stort set alt, hvad du skal bruge til at lave din egen bamse, men er der noget du alligevel ikke kan finde til bamsefremstilling på webshoppen eller noget du mangler, så kontakt os endelig og vi vil hjælpe så godt vi kan.

I vores bamsemagerbutik / teddyshop kan du købe alt hvad der skal bruges til at sy en rigtig sød bamse. Shoppen er fortrinsvis en webshop, men efter aftale har du mulighed for at besøge vores teddyshop.

 

Alle vore mønstre "Orange Plys" og "Giti Bears" er designet af Gitte Thorsen, som har syet over 450 bamser og lavet over 100 salgsmønstre. I det hele taget så designer, printer og pakker vi alle vores produkter selv.

Vi håber, du vil nyde at lave din egen unikke bamse :)

 

Venlig hilsen 

Gitte og Johnny Pinholt Thorsen